About

Kiki Peeters is in 2004 afgestudeerd aan de Artez hogeschool voor de kunsten te Arnhem.Tijdens haar opleiding heeft ze kennis gemaakt met het zeefdrukken. Ze heeft dan ook vele uren doorgebracht in de zeefdrukwerkplaats om zich te verdiepen in deze drukkunst. Na haar afstuderen is ze een eigen atelier/zeefdrukwerkplaats begonnen. Ze is een van de oprichters van “Punct” (2003-2006), een autonome gallerie te Tilburg.

Als lid van het collectief “Bitches in Control” heeft ze jarenlang veel werk in galleries en op straat gemaakt. Tegenwoordig werk ze vaak solo of gaat ze  samenwerkingsverbanden aan voor diverse projecten.

Naast het zeefdrukken zie je de laatste jaren veel papiersnijkunst in haar werk terug. Haar werk kenmerkt zich door het oog voor detail, zowel bij het zeefdrukken als het snijden van papier.

Naast haar werk in haar atelier is ze werkzaam als docent, geeft ze workshops en werkt mee aan verschillende projecten.

Kiki Peeters graduated in 2004 at the “Artez Hogelschool voor de Kunsten” in Arnhem. During her study she mainly focused on silk-screen printing. After graduating she started her own silk-screen studio.
She is one of the founders/ curators of “Punct” a young independent art-space based in Tilburg 2003-2006.

As a member of “Bitches in Control” she produced a lot of work to be exhibited in Galleries and on the streets. Now a days she mainly works solo or conects with interesting people for projects.

Recently her work does not only consists of silk-screen prints but fine paper cutting too. Kiki’s work involves a lot of detail, for both silk-screen printing and paper cutting.

Besides her work in the studio she is an art teacher and gives workshops and works on different projects.